Härän isku: esteet ja vaikeat ongelmat voitettavissa. Taisteluhärät osoittavat päinvastaista….

Härän unelma tarkoittaa voimaa ja voimaa. Härät voivat myös tarkoittaa romanttisia suhteita. Toisaalta se voi tarkoittaa neuvotteluvaikeuksia tai merkittävää menetystä….

Unelma sonneista on vaistoinvoimien primitiivisin symboli ja on vakava kaikilta osiltaan, sekä luojana että tuhoajana. Majesteettisen ja haastavan härän näkeminen voi olla suotuisa unelma, koska se merkitsee luovaa energiaa. Jos härkä jahtaa meitä, on valmis repeämään meidät toisistaan, se tarkoittaa, että sisäiset primitiiviset vaistomme alkavat räjähtää….

…Härän ja härän ulkonäön eron ymmärtämiseksi on, että härkä on rohkea, ketterä ja nopea, kun taas härkä näyttää heikko, oppiva ja hidas. Härkä on perinteisesti intohimon symboli. Unelma siitä, että näet itsesi härän ajoittamana (mitä raivoisampi, sitä huonompi), ehdottaa, että käsiteltäviä asioita monimutkaistaa oma huolimattomuus ja tekopyhien ja kateellisten ihmisten, jotka haluavat vahingoittaa sinua, puuttuminen. Jos härkä on mustaa, sinun tulee olla hyvin varovainen tekemässasi ja sanomissasi, koska viholliset ovat vaarallisia. Jos härkä on valkoinen, se viittaa siihen, että lopulta kaikki ratkaistaan ​​suotuisasti ja yrityksesi paranee. Jos musta härkä lopettaa hyökkäämättä, se viittaa siihen, että uneksijalla on täysi hallinta hänen asioissaan. Kun nainen haaveilee härän jahtaamasta, etenkin jos se on valkoista tai vaaleaa, se tarkoittaa yksinkertaisesti vakavia avioliitto-ehdotuksia, jotka eivät sovellu hänelle, koska pian hän saa uuden, edullisemman ehdotuksen. Tämä voi tarkoittaa, että unelman alitajunta toimii täydellisesti ja unelma antaa vastauksen, jonka hän kaipaa saavansa. Kun haaveilet härän harjoittamasta, mutta pystyy suojelemaan itseäsi (esimerkiksi lavan, puun tai talon takana), tämä voi tarkoittaa, että vaikka todellisessa elämässäsi esiintyvät ongelmat ovat vakavia, lopulta kaikki tulee olemaan hieno, tekemäsi intensiivisen työn ja huomion takia. Unelma siitä, että härkä jahtaa ja loukkaa ihmistä, voi tarkoittaa, että unelija kärsii ongelmien vuoksi ongelmista. Kun näet monia lihavia sonnia laiduntamassa rauhallisesti, se symboloi vaurautta ja rauhaa. Kun nainen haaveilee kahdesta taistelevasta härästä, se on merkki taistelusta kahden naisen välillä, jotka ovat halukkaita voittamaan tärkeän asian hereillä. Taisteluhärät voivat olla vaarallisten vihollisten osoitus, joka ilmoittaa omien epämääräisyyteni seurauksena. Kun haaveilet rasvasta ja nöyrästä härästä (härkä, eläintyö), se merkitsee sitä, että sinusta tulee pian taloudenhoitaja tai muut ovat riippuvaisia ​​työstäsi. Unelma siitä, että monet härät syövät rikkaalla laitumella, osoittaa hyvinvointia ja suuria ystäviä, mutta jos härät ovat heikkoja, koska laitumet ovat köyhiä, se voi tarkoittaa, että uneksijalla on ongelmia, vaikeuksia ja jopa köyhyyttä, mikä vieroittaa uneksija jokaisesta hänen ystävästään. Kun haaveilet kuolleesta härästä, se tarkoittaa surua perheessä, menetyksiä ja epäonnistumisia. Kun haaveilet härkäjuomavesistä kirkkaan veden virtauksessa, se ilmoittaa, että sinulla on mukava tulevaisuus saavuttamatta rikkautta, ympäröiviesi rakkauden lisäksi….