…Ne symboloivat toimintaa, ystävyyttä ja voimaa. Vahvat aseet osoittavat, että meitä odotetaan aina. Jos he ovat heikkoja, he toivottavat meidät tervetulleiksi, mutta se on väärennös. Näkeminen meidät armless on symboli lähestyvästä pilasta. Jos käsivarsi puuttuu, se on merkki taudista. Jos rikkoamme käsivarren tai näemme sen ohuimpana, se tarkoittaa sairautta tai vaikeuksia. Jos ne ovat pidempiä tai vankempia kuin todellisuudessa, saavutamme menestyksen ja vaurauden….

…Symbolisoi voimaa, voimaa, jonka panemme toimintoihimme. Nähdessään meidät avoimilla ja vankilla aseilla osoittaa, että olemme valmiita käsittelemään tehokkaasti tulevia uusia tapahtumia, ja päinvastoin, jos aseet näyttävät heikoilta tai hyvin ohuilta. Jotkut kirjoittajat katsovat, että itsemme näkeminen unessa käsivarren puuttuessa merkitsee rakkaansa kuolemaa….

Tuliaseiden unelma tarkoittaa sairautta ja kuolemaa. Loukkaantuminen terävällä esineellä on merkki kateudesta, kateellisuudesta ja inhosta. Aseen pitäminen kädessäsi on merkki siitä, että tarvitset aineellisia asioita, jotta tunnet olosi täysin tyytyväinen. Aseen näkeminen tai pitäminen unessa osoittaa tarvetta puolustaa ja suojata itseäsi emotionaalisesti ja / tai fyysisesti. Koet jotain ristiriitaa heräävässä elämässäsi. Vaihtoehtoisesti unelma voi myös viitata piiloutumisesta halua satuttaa jotakuta tai jotain. Unelmasi tarjoaa turvallisen turvapaikan ilmaista nämä toiveet. Unelma, että muut ovat rikkaita, ehdottaa, että sinun on etsittävä apua ympärilläsi olevilta….

Jos haaveilet aseesta, se tarkoittaa sairautta ja kuolemaa. Jos haaveilet haavoittuvan terävällä aseella, se on merkki kateudesta, kateudesta ja tyytymättömyydestä. Unelma siitä, että sinulla on ase käsillä, osoittaa, että tarvitset aineellisia asioita, jotta voit tuntea olosi tyytyväiseksi….

…Tuliaseiden unelma (mitä suurempi ja voimakas, sitä huonompi) tarkoittaa hermoston muutosta. Unessa olevat ampuma-aseet ennustavat, että unelmoija pelkää uuden sodan tai hyökkäyksen tapahtuvan hänen henkilökohtaisessa elämässään. Tämä unelma on yleisempi nuorilla miehillä, jotka eivät halua osallistua mihinkään sotaan. Pienten ja yleisesti käytettyjen aseiden unelma osoittaa pelkoa siitä, että vihollisesi hyökkäävät tai hyökkäävät yllätyksellä. Kun nainen haaveilee aseista, etenkin ampuma-aseista, se viittaa siihen, että hän jotenkin on tekemisissä sotilashenkilöiden kanssa. Aseet osoittavat yleensä väkivaltaa, räpylää, riitoja, taisteluita, kaupan epäreilua kilpailua, kateutta, kateutta ja petosta. Unelma veitsestä haavoittumisesta osoittaa, että joku petti uneksijan luottamuksen. Jos unelma on ampunut sinut aseella, se voi olla vakava merkki ja ilmoittaa, että joku läheinen kuolee. Unelma haavoittaa joku aseella varoittaa sinua siitä, että sinulla on pian erilaisia ​​ongelmia, mukaan lukien juridiset kysymykset. Aseen haavoittuminen haavelee, että tunnet ihottumaa, epämiellyttäviä ja epätoivoisia ihmisiä tai että sinulla on sairaus, jota ei vielä ole ilmennyt, mutta kärsit pian oireista. Unelma minkä tahansa tyyppisen aseen omistamisesta vakuuttaa, että sinulla on huono temperatuuri, mikä voi johtaa monimutkaisiin tilanteisiin. Aseen ampumisesta haaveaminen viittaa siihen, että uneksijan käyttäytyminen johtaa monella tapaa vaarallisiin tilanteisiin. Unissa olevat aseet ovat aina negatiivinen merkki….

…Leikkautuneen käsivarren haaveaminen, olipa se oma tai ei, osoittaa avioerosta (jos olet naimisissa) tai suhteen tai sitoumusten katkeamisesta (jos on suunnitelma mennä naimisiin), mikä tapahtuu yleensä juonittelun seurauksena ne, jotka ympäröivät paria. Unelma unistajia kohti ulottuvista aseista osoittaa rehellisiä ystäviä ja suojelun saamista. Kun nämä aseet näyttävät olevan sairaita, aliravittuja tai laihoja, osoittaa unelmoijan huonot terveysolosuhteet. Yhden tai useamman terveen, vahvan ja ketterän käsivarren unelma osoittaa, että saat ainakin moraalista apua. Heikkojen ja liikkumattomien aseiden unelma paljastaa, että unelmoija on henkisen ja fyysisen levottomuuden tilassa epävarmuuden ja epäilyjen takia, jotka eivät anna hänen tehdä päätöksiä. Yhden tai useamman sairaan, haavoittuneen, verenvuoton tai särkyneen käsivarren haaveilu viittaa siihen, että kärsit pian erilaisista ongelmista, kuten liiketoiminnan epäonnistumisista, aineellisista ja emotionaalisista menetyksistä, perhesairauksista. Kun tämäntyyppiset aseet ilmestyvät ritilän taakse, se ilmoittaa todennäköisyyden, että joku unelmoijan läheisyydessä päättyy vankilaan….