…Tämä unelma ennustaa menestystä ja voittoa, mutta lyhytaikaista ja vain, jos unelman aikana ei tapahdu onnettomuuksia. Jos sinulla on tämä unelma lapsena tai teini-ikäisenä, se kuvastaa halua seikkailuihin, jotka ovat tyypillisiä tälle iälle. Jos elämme elämässämme vaikean ajan, unelma saattaa heijastaa tarvetta hallita ristiriitaiset sisäiset intohimot….

Sen käyttäminen osoittaa, että olet elämässä tilanne kahden elämäntavan välillä. Poistuminen siitä ilmoittaa paremmista näkymistä. Siirtyminen siihen ja eksyminen ovat signaaleja harkinta-ajasta….

Joku vanhempi antaa sinulle loistavan oppitunnin. Ole varovainen ja päästä lähelle vanhuksia….

Unelma siitä, että sinulla on mestareita ja pidät heistä hellyyttä ja kunnioittaa heitä, saattaa osoittaa ansaitun palkinnon, muuten se voi olla osoitus brutaalisuudesta ja vakavista ongelmista.

Nämä unelmat osoittavat, että elämässämme tai moraalisissa arvoissamme on tehtävä perusteellisia muutoksia, vaikka meidän on turvauduttava enemmän tai vähemmän väkivaltaan. Jos haavelemme, että olemme lähestymistavan uhreja, se tarkoittaa, että sisällämme on syvä kaipaus syvään muutokseen, emmekä pysty toteuttamaan sitä, koska nykyinen elämämme ei heijasta todellisia tavoitteitamme. Tämä unelma ennustaa, että joku tai jotain häiritsee pian elämäämme tai joku, joka toimii laukaisejana muuttaaksemme meidät kokonaan. Jos olemme nousemisen päähenkilöitä, ennusteen tekemiseksi on välttämätöntä nähdä, kuinka toiminta päättyy, koska jos onnistumme suhteellisen helposti, se tarkoittaa, että on aika ryhtyä muutokseen yksin, poistamalla esteet….

Omenet pettymyksestä yrityksessä, josta olet erityisen kiinnostunut.

Unelma, että olet mestari, tarkoittaa sitä, että pääset korkeaan asemaan ja nautit vauraudesta. Unelma siitä, että sinulla on mestari, merkitsee riittämättömiä tunteitasi ja sitä, että tarvitaan vahva ja rakas johtaja puolestasi johtamaan sinua….

…Joku puree unessa merkitsee, että aggressiomme luo useita vihollisia tai paljastaa haluamme hallita ja hallita henkilöä, jota puremme. Jos meitä puretaan, se tarkoittaa, että tunnemme loukkaantumisen meitä purevan henkilön aggressiosta tai muiden aggressiivisuudesta, jos emme tunnista henkilöä. Se voi myös paljastaa seksuaalisen väkivallan pelon. Jos eläin puree meidät, unelma heijastaa pelkoa siitä, että annamme itsemme hallitsemaan vaistojamme ja intohimojamme, joita meitä pureva eläin symboloi….

…Unelmat kalastuksesta pienellä kanootilla, joka purjehtii rauhallisilla vesillä, osoittaa ehdotonta hallitsevaa asemaa itsessään ja voi siksi hallita ja hallita elämää ja liiketoimintaa ehdottomasti menestyksekkäästi. Purjehdus samalla tavalla, mutta rakkaansa seurassa, jos molemmat ovat naimattomia, se vakuuttaa, että avioliitto saattaa olla lähellä ja jos molemmat ovat jo naimisissa, se tarkoittaa hyvin sovittua avioliittoa ja onnellista kotia. Kun kanootti purjehtii likaisessa vedessä, se osoittaa, että elämä ja liiketoiminta menevät huonommasta asemasta tai että sosiaaliset suhteet huononevat. Kaiken tyyppisen juoksevan veden unelma osoittaa aina nykyisen ja välittömän tulevaisuuden, riippuen siitä, miltä vedet näyttävät: puhtaat ja kirkkaat tai likaiset ja mutaiset, rauhalliset tai turbulentit….

…Unelma siitä, että jättiläinen on hyökännyt sinuun, viittaa siihen, että sinulla on vakavia ongelmia ja koet esteitä. Jos jättiläinen hallitsee hyökkäystä, se ehdottaa tappioita, mutta jos unelmoija on se, joka hallitsee, se tarkoittaa, että hän onnistuu suunnitelmissaan….