Talo symboloi ihmisen fyysistä kehoa. | Siksi unelmoija tuntuu fyysisesti olosuhteista riippuen, missä talo on. Kun unelmoija näkee oman kodinsa nykyhetkellä ja se näyttää kauniilta, se osoittaa iloa onnistumisesta, jota uneksija johtaa ja hoitaa. Jos unessa on uusia sijaiskoteja, etenkin lasten kohdalla, se osoittaa rauhallisuuden ja miellyttävän kodin ja työelämän. Kun unessa on pieniä, vanhoja ja laiminlyötyjä taloja, se osoittaa, että uneksijan terveys huononee ja että liiketoiminta, työ jne. Menevät pahemmasta pahempaan, jos heille ei kiinnitetä välitöntä ja tehokasta huomiota. Jos unelmoija poistuu omasta talostaan, se tarkoittaa, että sisäinen huolenaihe on päästä uuteen toimintaan onnen etsinnässä. Unelma käydä vanhassa kodissa, jossa unelmoija asui lapsuutensa aikana, tarkoittaa, että unelmoija saa hyviä uutisia. Talon sisällä käyminen osoittaa suurta tyytyväisyyttä tietyissä toiminnoissa saavutettuun menestykseen. Kun vanha koti näyttää hylätyltä, laiminlyötyltä ja puoliksi tuhoutuneelta, se osoittaa, että uneksija kärsii tuskallisesta sairaudesta, jos sitä ei hoideta ajoissa. Se voi myös osoittaa sukulaisen tai ystävän sairauden ja jopa kuoleman. Kun unelmoija on hyvin nuori nainen, se osoittaa syvää surua ystävyyden vuoksi, joka menetetään. Unelma haluaa muuttaa toiseen taloon osoittaa halua muuttaa elämää, joka saattaa tapahtua riittävän pian. Talon esiintymisolosuhteista riippuen tämä muutos on hyvä tai huono (hyvinvointi tai heikentyminen sekä terveyden että taloudellisesti)….

…Unelma, jossa sinulla on talo, tarkoittaa, että tavoitteesi on määritelty hyvin ja ovat oikealla tiellä; se osoittaa myös, että perhe-elämäsi on täynnä tyydytyksiä. Unelma talon rakentamisesta tarkoittaa, että lupaukset toteutetaan pian….

…Se symboloi olemustamme ja persoonallisuuttamme. Talon etuosa symboloi unelmoijan ulkopintaa ja talon sisustusta, intiimiä elämää. Ruokasali ja keittiö edustavat ruokaa ja ruuansulatusta. Makuuhuone osoittaa lepoa ja seksiä. Kylpyhuone – fyysinen ja moraalinen puhtaus. Yläkerrat edustavat päätä ja mieltä. Varasto osoittaa alitajunnan. Ovet edustavat pääsyä sielumme. Vanha, rappeutunut talo symboloi vanhentunutta elämän ja ajattelun tilaa. Uppoava lattia tai katto symboloi ihanteiden ja periaatteiden romahtamista….

Jos tämä on iso arpajaipallo, se ilmoittaa huolesta ja häirinnästä.

…Unelma talosta tarkoittaa, että tavoitteesi on määritelty hyvin; tyytyväisyys perheeseen. Talon rakentamisen unelma tarkoittaa lupausten täyttämistä….

Paljastaa turvallisuuden tai rauhallisuuden lepotoiveet ja pohtii edessämme olevia ongelmia.

…Hyvästä pääomasta unelma viittaa siihen, että unelmoijan asenne saa muut kateellisiksi ja se luo vihollisia, jotka pyrkivät vahingoittamaan unelman perhettä ja ystäviä. Unelma siitä, että perheenjäsen tai läheinen ystävä saa tiettyjä pääomavihjeitä, että unelmoija saa jotenkin etuja. Kun nainen unelmoi pääoman menettämisestä, se osoittaa, että vaikeudet lähestyvät etenkin taloudellisissa tilanteissa. Unelma siitä, että uneksijan käytettävissä oleva pääoma ei riitä heidän tarpeidensa ja sitoumustensa tyydyttämiseen, ilmoittaa erilaisten ongelmien olemassaolosta….

…Unelma siitä, että suunnittelet rakennusta, symboloi korkeita tavoitteita, mutta että olet tyyppi, joka et aina pysty noudattamaan omia sitoumuksiasi, ja tämä voi aiheuttaa ongelmia. Unelmoidaksesi rakennuksesta, jota ihailet ja sen yksityiskohtia tai muistaaksesi sen kauneuden, viittaa siihen, että tekemäsi toimii oikealla tavalla. Unelma vanhasta rakennuksesta, jota tuhoutetaan, merkitsee huolimattomuutta ja / tai huolimattomuutta asioissasi; Siksi on parasta hallita velkasi ja sitoumuksesi. Unelma, että omistat tyylikkään talon, symboloi tulevia merkittäviä ja suotuisia muutoksia liiketoiminnassa, jotka voivat pakottaa sinut vaihtamaan talosi. Unelma isoista ja komeista rakennuksista, joita ympäröivät vihreät ja kukkaiset puutarhat, symboloi pitkää ja miellyttävää elämää, hauskaa ja täynnä matkoja. Unelma, että rakennat taloa tai taloa, ehdottaa tulevia muutoksia asioihisi. Jos se on iso rakennus, muutokset ovat erittäin tärkeitä, ja jos se on talo, muutokset ovat vähäisiä. Unelmoiminen monista kaiken kokoisista, vanhoista ja tuhoutuneista taloista viittaa oman terveyden huonontumiseen ja siihen, että olet vaarassa kärsiä sairaudesta, joka vaikuttaa jotenkin koko perheeseesi. Se osoittaa myös, että koet merkittäviä aineellisia menetyksiä….

…Unelma adoptoida lapsia, nuoria tai aikuisia, viittaa siihen, että unelmoija pyrkii tuntemaan itsensä jollain tasolla yhteiskunnan kanssa menestyäkseen ja ehkä rikkaudeksi, tietysti epäuskoisten, naiivien tai vieraiden ihmisten kustannuksella. Unelma lapsen adoptiosta merkitsee sitä, että unelmoija haluaa myötätuntonsa muille, koska hän tuntuu yksinäiseltä. Lapsen adoptio edustaa muutosta elämässä, ja siksi voi muuttua talo tai kaupunki tai ehkä työllisyys tai yritys tai mikä tahansa muuhun, josta olet löytänyt suuria takaiskuja. Se voi myös osoittaa, että et halua joidenkin naapureidesi muuttavan pois, koska pelkäät, että uudet ja epäystävälliset tai ei-toivotut naapurit pääsevät naapurimaihin. Unelma, että olet adoptoitunut, osoittaa epävarmuutta ja että tarvitset ulkoista apua….

Muutto talo ilmoittaa aina unelmoijan elämän muutoksesta.